fbpx
 

Vill springa nu

Vill springa nu

8 dagar har nu gått. Influensan biter sig i. Var till närakuten imorse då hostan håller mig vaken nattetid och irriterar alla i huset dagtid. Jag är otroligt less på det här och vill bara bli frisk. Trodde inte jag skulle sakna löpningen såhär mycket. 

Fick en grym hostmedicin enligt läkaren och förhoppningsvis kan den hjälpa kroppen lite på traven. Jag har precis tagit andra omgången för dagen nu och det är som natt och dag. Hoppas att jag är på banan snart igen.

Förra veckan var jag förbi XXL och köpte det sista paret av denna modell från Vivobarefoot. Ryktena säger att dem ska sluta med denna sko. Min favorit. Jag köpte därför ett par till som reserv när den andra blir för sliten. Får en underbar känsla i löpningen när jag springer med dessa – fantastiska skor! Testade dem idag och blir så sugen på att dra ut på en runda…..

Har du testat skorna från Vivobarefoot? 

  

  

Energin i kroppen går upp och ned. Jag försöker sova mycket men mellan sovpauserna jobbar jag med loppet. Det är så fantastiskt kul. Nu är det bara 13 dagar kvar till det första loppet. Dagarna bara flyger fram 😀 vill du läsa mer om loppet, gå in på hemsidan www.imarunnerloppet.se

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.