fbpx
 

Vi expanderar till ett nytt våningsplan i Rosendal

Vi expanderar till ett nytt våningsplan i Rosendal

Det är med stor glädje vi kan meddela att vi expanderar till ett nytt våningsplan i Rosendal!!

På våning 1 (Entré/Lounge) idag finner du idag vår löpanalysutrustning och två stycken behandlingsrum. I det ena rummet hyr David Gutå, Kiropraktor, sedan oktober 2017. Han driver sin verksamhet, Rosendal Kiropraktorklinik, som under kort tid blivit mycket populär och eftertraktad. I det andra rummet hyr Pa Sandberg, Pa, som arbetar med bland annat fot, rörelse och zonterapi (och mycket, mycket mer!). Han har funnits hos oss sedan augusti 2017. Vi alla har olika inriktningar på våra verksamheter (och är egna verksamheter) men har ett starkt och gemensamt mål med att stötta och hjälpa människor att må riktigt bra! Det är vårt signum!

På våningsplan 2 (I’m a runner Studio) finns ett träningsrum samt två omklädningsrum. I träningsrummet tränar vi spiral stabilisering. Våningen ovanför, våning 3, är det våningsplan som vi expanderar till. Där kommer det att finnas 3st behandlingsrum/samtalsrum (13-19 kvm) att hyra.

Jag vill skapa ett center där vi är flera personer som arbetar med hälsa långsiktigt. En plats där vi skapar framtidstro och hopp att kunna röra sig fritt utan smärta. En plats där man lär sig mer om sin kropp och får redskap för att kunna fortsätta att arbeta med det man gillar eller fortsätta utöva den aktivitet/sport man älskar utan att vara orolig om kroppen håller eller inte.

Driver du idag en verksamhet inom Hälsa/Välmående (samtalsterapeut/dietist/psykolog/massör/akupunktör eller liknande) och söker en plats att vara på?

Vi  letar efter dig som brinner för att hjälpa andra människor att må riktigt bra och som önskar ha kollegor som jobbar mot samma sak. Vi ser gärna att du är intresserad av att ha kollegor som träffas regelbundet (månadsvis) där vi utbyter kunskaper, samarbetar och hittar strategier för att hjälpa våra kunder på ett effektivt och bra sätt.

Byggnationerna är i full gång och räknar med att bli klara i sommar. Vi är verkligen förväntansfulla och ser fram emot att träffa dig, vår kommande kollega!!

Är du intresserad av att veta mer eller komma och titta, tveka inte att höra av er till oss: info@imarunner.se

På bilder: David Gutå, Kiropraktor, som sedan oktober 2017 driver sin verksamhet, Rosendal Kiropraktorklinik hos oss idag.

Ett av de tre behandlingsrummen som kommer hyras ut hos oss efter sommaren.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.