I'm a runner | Veckans intervalltips
3728
post-template-default,single,single-post,postid-3728,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Veckans intervalltips

Veckans intervalltips

Det är måndag igen och ett nytt intervalltips kommer här. Veckans pass består av 2 minuters intervaller med joggvila. Joggvilan gör att du håller pulsen på ett högre snittvärde än om du skulle stå stilla eller gå på vilan. Det är 6 st intervaller totalt så sträva efter att hålla en hög fart genom hela passet. Den effektiva tiden är totalt 12 min. 

– Uppvärmning 10-15min lätt löpning

– Stegringar 4×50-75m

– Intervaller 6x2min (1′)

Spring 2 min, vila 1min, upprepa totalt 6 gånger. 

– Nedvarvning 5-10min lätt löpning eller gång

  

No Comments

Post A Comment