I'm a runner | Veckans intervalltips
3693
post-template-default,single,single-post,postid-3693,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Veckans intervalltips

Veckans intervalltips

Det är måndag igen och ett nytt intervalltips kommer här. Veckans pass består av 2 minuter intervaller med joggvila. Joggvilan gör att du håller pulsen på ett högre snittvärde under hela passet än om du skulle stå stilla eller gå på vilan. Hitta gärna en flackare bana för att du ska kunna hålla ett jämnt tempo under passet.

– Uppvärmning 10-15min lätt löpning

– Stegringar 4×50-75m

– Intervaller 6x2min (1′)

Spring 2 min, vila 1min, upprepa totalt 6 gånger.

– Nedvarvning 5-10min lätt löpning eller gång

Stort lycka till!

No Comments

Post A Comment