fbpx
 

Veckans intervalltips

Veckans intervalltips

Förr tyckte jag inte alls om längre intervaller, jag tyckte de var långtråkiga och sega pass. Nu längtar jag tills nästa långa intervallpass kommer. De långa intervallpassen ger en härlig frihetskänsla i löpningen och jag kan springa i ett tempo som jag kan “hantera” teknikmässigt. Springer jag korta intervaller vill jag springa snabbare och då klarar jag inte riktigt det tekniskt och blir seg och öm i musklerna efter passet. Vilka intervaller har du som favorit?

-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-

Veckans intervallupplägg:
Spring 4min, joggvila 1min
Spring 3min, joggvila 1min
Spring 2min, joggvila 1min
Spring 1min, joggvila 1min,
Spring 2min, joggvila 1min
Spring 3min, joggvila 1min
Spring 4min.

Stort lycka till!

 

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.