fbpx
 

Veckans intervalltips

Veckans intervalltips

Detta intervallpass kan jag rekommendera att köra som ett sista intervallpass inför en tävling. Du får successivt längre och längre vila samt färre och färre intervaller i varje set vilket gör att du får känna sig stark och kan hålla högt tempo genom hela passet. Om du tex ska springa I’m a runnerloppet den 9:e maj kan detta vara ett bra pass att köra på söndagen/måndag inför loppet (minst 3-4 dagar inför)

Intervall upplägg
Spring 5x60sek (vila 30sek)
Vila 2min
Spring 4x60sek (vila 45sek)
Vila 2min
Spring 3x60sek (vila 60sek)
Vila 2min
Spring 2x60sek (vila 75sek)
Vila 2min
Spring 1x60sek

Totalt löptid: 15min (inkl vila: 30min)

Lycka till!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.