fbpx
 

Veckans intervalltips

Veckans intervalltips

Denna vecka har du ett utmanade intervallupplägg framför dig! Det är kort vila mellan intervallerna så försök att hitta ett tempo som inte går alltför snabbt så att du kan hålla samma tempo i varje intervallset. Kilometertempot kan successivt stegras försiktigt så att de sista intervallerna på 30 sekunder har ett snabbare kilometertempo än de första 90 sekundersintervallerna!

Stort lycka till!

Upplägg:
Spring 3×90 sek, vila 30sek
2min vila
Spring 3×75 sek, vila 15sek
2min vila
Spring 3×60 sek, vila 30sek
2min vila
Spring 3×45 sek, vila 15sek
2min vila
Spring 3×30 sek, vila 30sek

Total löptid: 15min (inkl vila 27min)

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.