fbpx
 

Veckans intervalltips

Veckans intervalltips

Nu kan man verkligen känna att våren är påväg på riktigt, och vilket fantastiskt väder som väntas i Påsk! Idag bjuds det på ett härligt intervallpass som du kan njuta av i veckan eller kanske på någon dag i Påsk?
Utmana gärna i tempo, du har lång vila mellan intervallerna och har här chansen att utmana dig själv i hastighet. Sträva efter att hålla en hög frekvens och driv steget ifrån höften och slappna av i axlarna!

 

Upplägg intervaller:
– 1x5min,
– Vila 2min,
– 3x3min, vila 1min mellan intervallerna
– Vila 2min
– 5x1min, vila 1min mellan intervallerna

Total effektiv löptid: 19min (30min inkl vila)

Stort lycka till!

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.