fbpx
 

Veckans intervalltips

Veckans intervalltips

God morgon och välkomna tillbaka till er alla som varit iväg på sportlov!
Denna vecka ser ut att bjuda på lite plusgrader och vägarna blir mer och mer redo för härlig löpning! Igår sprang vi distanspass från studion och det var riktigt slaskigt på sina håll med stora pölar. Men solen lyste och en kund debuterade med att springa i t-shirt. Det måste väl ändå vara ett vårtecken 😀 ?

Och nu till veckans intervaller, medellånga intervaller står på tur med joggvila.

Upplägg intervaller:
Spring 2min, joggvila 30sek
Spring 2min, joggvila 30sek
Spring 2min, Gå 3min

Upprepa 3ggr

Avsluta med 4x15sek snabba lopp, vila 30sek

Total effektiv löptid 19min (Inkl vila 33min)

Lycka till!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.