fbpx
 

Veckans intervalltips

Veckans intervalltips

Wow, imorse var det verkligen friskt ute, det stod -17 grader på termometern! Men det ser ut att bli lite mindre kallt framåt kvällen 🙂 Nu vill jag passa på att bjuda på veckans intervaller. Om det är så att det känns för kallt för lungorna ute nu går det även att köra intervallpassen på löpband om man vill!

Upplägg intervaller:
Spring 1 min, vila 1min
Spring 2 min, vila 1min
Spring 3 min, vila 1min
Spring 2 min, vila 1min
Spring 1 min, vila 3min

Upprepa x2

Total löptid: 18min effektiv tid. (30min inkl vila)

Lite kontrast mot helgens rekresa till Portugal. Istället för att brottas med snö och is så var det istället fokus på att hålla sig sams och inte skrämma upp tupparna i parken när man rusade förbi 🙂

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.