fbpx
 

Veckans intervalltips

Veckans intervalltips

Det här med att montera ihop olika intervallupplägg tycker jag är så roligt, speciellt när upplevelsen under passet motsvarar det man tänkt sig innan. Eller kanske ännu bättre, känslan överträffar det man tänkt sig från början. Det passet som ni ska få springa denna vecka var just ett sådant pass, ett lite annorlunda upplägg mot de traditionella för att det bryter av med snabba 1 minuters intervaller utspritt under passet. Jätteroligt 🙂
Ett smart sätt att få in ett ökat tempo på intervallerna om man så skulle vilja!

Upplägg intervaller:
1x3min
3x1min
1x3min
3x1min
1x3min

30 sekunders joggvila mellan samtliga intervaller.
Total löptid 15min (19min inkl vila)

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.