fbpx
 

veckans intervalltips

veckans intervalltips

Nästa veckas intervaller finns nu tillgängliga. Denna vecka består intervallerna av 3 intervaller i varje set men vid varje nytt set minskar antal minuter att springa. Ha gärna lite extra fokus på hur du rör överkroppen och skuldrorna. Sträva efter att slappna av i armarna och få en lätt rotation av bröstkorgen för att bidra till mer kraft i steget. Jag skriver om detta i ett tidigare inlägg, läs gärna: Få god kraft i löpsteget med hjälp av dina skuldermuskler.

Upplägg intervallerna:
Spring 3x3min
Spring 3x2min
Spring 3x1min

Vila 30 sek mellan intervallerna och 3min vila i setvila (när du byter antal minuter på intervallerna).

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.