fbpx
 

Veckans intervalltips

Veckans intervalltips

Är du laddad för en ny vecka med nya härliga intervaller?
Denna vecka består alla tre intervallseten av 6min löptid men med olika långa intervaller i seten. Hitta in i ett tempo där du klarar att hålla löptekniken på ett effektivt sätt. Låt tekniken styra tempot! Ett eftersträvbart tempo är de tempo du har när du springer 5km. Du väljer själv om det passar dig bäst på löpband eller utomhus. Jag kommer att springa mitt pass imorgonbitti mellan två kunder.

Upplägg intervaller
Set1: 2 x 3min
Set2: 3 x 2min
Set3: 2 x 3min

1min joggvila/gåvila mellan intervallerna i varje set och 2min gåvila mellan seten.
Total tid: 28min exkl upp- och nedvarvning.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.