fbpx
 

Veckans intervalltips

Veckans intervalltips

Nu är det dags att ladda för nästa veckas intervaller. Jag gillar att hitta rundor där jag kan springa intervaller och lyckas tajma så att jag kommer tillbaka nära hemmet när jag är klar med mina intervaller. När jag springer i Uppsala är dock ett av favoritställena att springa längs med Fyrisån och då slutar det ofta med att jag springer samma sträcka fram och tillbaka. Intervallpasset som jag rekommenderar i denna veckas intervall kan det faktiskt vara extra roligt att springa fram och tillbaka då man kan ha intervallerna från första setet som riktmärken och mål att nå under set nummer 2.

Upplägg intervaller:
Spring 3min, vila 30sek
Spring 2min, vila 30sek
Spring 1min, vila 30sek
Spring 2min, vila 30sek
Spring 3min, vila 3-4min

Upprepa totalt 2ggr.

Total intervalltid exkl. uppvärmning/nedvarvning: 30min

Dela gärna till någon du tror skulle gilla passet:

Förra veckans intervalltips finner du här: Vecka 41

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.