fbpx
 

Veckans intervalltips

Veckans intervalltips

God söndagkväll! Nu är det dags att presentera veckans intervaller. Denna vecka bjuds de på härliga långa intervaller. Du väljer själv om du föredrar joggvila eller gångvila mellan intervallerna. Väljer du joggvila rekommenderar jag varmt att hålla korta steg med en frekvens kring 180steg/min för att hålla belastningen låg på dina leder och samtidigt spara energi. Väljer du gångvila kan du istället fokusera på att gå upprätt med lätt rotation i bröstkorgen för att hålla upp rörelsemönstret du vill nå när du springer.

Intervallupplägg:
Spring 6min, vila 1 min joggvila
Spring 4min, vila 1 min joggvila
Spring 2min, vila 3 min gångvila

Upprepa 2ggr.

Total tid: 34 min exkl. upp- och nedvarvning

Stort lycka till! Jag springer mitt pass imorgonkväll 🙂

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.