fbpx
 

Veckans intervalltips

Veckans intervalltips

Imorgon är det dags för intervaller där jag kommer fokusera på att hitta in i det tempo som jag eftersträvar att klara på Midnattsloppet, nämligen 4.20 tempo. Testa samma pass du också!

Jag börjar alla mina intervallpass med spiral stabilisering för att komma in i en skön känsla i löptekniken tidigt i passet. Därefter fortsätter jag uppvärmningen med 10min löpning och därefter 3-5st stegringslopp.

Upplägg intervaller:

Spring 3min, vila 30sek, spring 3min, vila 3min

Upprepa 3 ggr!

Om du inte vill fokusera på något specifikt tempo kan du istället lägga fokus på hållningen (skrev tips om detta här förra veckan) och hur du rör dina skulderblad/bröstkorg när du springer. Mer om hur du tänker tekniskt kring dina skuldror kommer du lära dig imorgon på bloggen, håll utkik!

Lycka till på intervallerna //L

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.