I'm a runner | Veckans intervalltips
3970
post-template-default,single,single-post,postid-3970,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Veckans intervalltips

Veckans intervalltips

Brr… Imorse vaknade jag med iskalla tår. Kylan börjar nu leta sig in genom väggarna. Jag kunde inte hålla mig längre, värmeljus runt i hela rummet räcker inte. Elementen har vridits upp några hack. Hösten är här på riktigt. En fantastisk årstid för löpare. Frisk luft som ger härlig energi. Är inte hösten lite härlig ändå? Det är något speciellt med doften och alla vackra löv. Och att springa intervaller i den friska luften är svårslaget.

Så häng med på veckans intervallpass och passa på och njut av den fantastiska hösten

– Uppvärmning 10-15min lätt löpning

– Stegringar 4×50-75m

– Intervaller 2x4min, 2x2min (2′)

Spring 4 minuter, vila 2 min, springa 4 minuter, vila 2 min, spring 2 minuter, vila 2 minuter och spring 2 minuter.

– Nedvarvning 5-10min lätt löpning eller gång

Lycka till!

IMG_4960.JPG

No Comments

Post A Comment