fbpx
 

Vänder det nu? 

Vänder det nu? 

Idag sprang jag veckans långpass. Mina långpass har inte varit direkt långa senaste tiden då jag avbrutit när tekniken börjat fallera eller att smärtan gjort sig påmind. Oftast är det alternativ 2 som varit vanligast men det har ofta berott på att jag inte känt av när jag tappat tekniken.

Senaste veckorna har jag nog aldrig klarat springa över timmen. Men idag stämde allt. Jag kunde springa 90 min!!!! utan att känna av smärtan. Så underbart!!

Även om det var ovan känsla för kroppen att springa så länge tyckte jag ändå att tekniken flöt på helt ok. Superhärligt att kunna springa så långt utan att störas av smärta eller något annat. Och extra skönt att få denna boost när passen tidigare i veckan inte känts bra. Kanske vänder det nu? Ska bli spännande att prova intervaller i veckan och se hur kroppen svarar på det

L <3

Tags:
1Comment
  • Jörgen
    Posted at 16:18h, 31 augusti Svara

    Grattis!!
    Kan man njuta löpning och gärna med ett stort fånigt leende så är man på rätt väg.

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.