fbpx
 

Trött, tröttare, tröttast

Trött, tröttare, tröttast

Efter jobb på Ekeby idag träffade jag Marianne på Peak Performance i Rådhuset i Uppsala och kikade in vårens kollektion av löparkläder. Superhärliga färger och fantastiskt sköna. Är du sugen på att förnya löpargarderoben så är du varmt välkommen att delta på I’m a runners Kick Off den 29/1 kl 19-21 på Peak Performance i Rådhuset i Uppsala. Fina erbjudanden kommer finnas på plats. Anmäl dig till kvällen redan nu genom att maila namn till: peak.uppsala@peakperformance.se

Efter träffen med Marianne åkte jag till gymmet för att köra rehab och springa, det var jag ganska ensam om. Inte många som tycker det är lika roligt som mig att träna en fredagkväll 🙂 Nu är jag helt slut i kropp och knopp och tänker checka ut för ikväll. Det är ju ändå helt fantastiskt skönt att sova! Godnatt! ✨
IMG_1039.JPG

Superglad att foten fortfarande håller sig smärtfri 😀

IMG_1041.JPG

Helt klart mina favoritskor. Har börjat köra utan strumpor i skorna, det blir faktiskt en helt annan känsla, prova !

IMG_1040.JPG

okej, jag vet! Inte den roligaste synen! MEN fortsätter jag ha tålamod med detta ett tag till hoppas jag kunna springa i det ute i det fria snart.

IMG_1043.JPG Snart kommer jag spendera mera av mina dagar här. Lääängtar!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.