fbpx
 

Träning- och hälsomässa

Träning- och hälsomässa

Igår var det träning- och hälsomässa på UKK i Uppsala. Politikern Mohamad Hassan invigde mässan och därefter var det dags för 20k löpning. Jag, Lina & Pernilla hängde på.

När jag såg att vi skulle springa 20k trodde jag inte mina ögon. Det kändes så långt. Skulle mina vader klara det? Som längst har jag, sedan jag tog upp min satsning igen, endast sprungit ca 15/16k, och endast vid något enstaka tillfälle. Vanligast springer jag runt 10k på mina längre pass. Därefter brukar min utsida vad på höger ben kännas av. Men senaste passen har gått riktigt bra och jag har fått ett annat flyt i steget och då har också känningarna i utsida vad börjat försvinna. Nu när utmaningen var satt och gått ut i media så var det ingen återvändo 🙂 Det var bara att köra!

Vi sprang i ett behagligt tempo där jag under hela sträckan kunde känna att jag sprang upprätt och kunde slappna av. Efter halva vägen började jag känna att jag föll ihop något och då blev det även mer ansträngande för fötterna. Jag justerade tekniken och ömheten var som bortblåst!

Jag sprang hela sträckan med Mohamad och vi kom in på spännande diskussioner. Så mycket man hinner prata om på en sådan runda. Tänk om man kunde ha fler möten i veckan i spåret, så himla bra på så många olika sätt.

Därefter kom vi tillbaka till mässan. Jättekul att kunna knyta lite nya kontakter och få marknadsföra loppet.

IMG_3871.JPGIMG_3867.JPGIMG_3870.JPGIMG_3868.JPGIMG_3869.JPG

IMG_3844.PNGIMG_3861.JPGIMG_3855.JPG

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.