fbpx
 

Träna med nära och kära

Träna med nära och kära

Träffar du också din släkt bara på högtider som födelsedagar, påsk och julafton? Jag tyckte att detta var alldeles för sällan i vår släkt och ville försöka ändra på detta. Att hitta luckor i dagens schema är inte alltid lätt, ännu svårare när det är minst 10 personers scheman som det gäller. Det är mycket som ska in i ett vardagsschema och ibland går allt helt enkelt inte ihop. 

För att hålla kontakten mellan högtider har vi i min familj nu börjat träffas mer regelbundet, inte mindre än 1 gång/v. För att alla ska ha möjlighet att få in en träff en gång i veckan träffas vi i kombination med träning. Något som ändå redan finns i de flesta av våra scheman. Så sedan ett halvår tillbaka har jag kört PT small group med dem. 

Vi tränar allt ifrån traditionell cirkelträning, till crossfit och TRX. Alla kommer från olika träningsbakgrund, några som tränat i flera år och några som precis har börjat. Alla tränar på sin nivå och efter sina förutsättningar. Så fantastiskt kul och härligt sätt att träffas på!

Skulle du vilja starta en egen PT small group med dina nära och kära. Maila mig på info@imarunner.se så ser vi till att hitta ett pass som passar er i tid 🙂  

Detta är skaran från gårdagens pass, mor, far, syster, kusiner, moster, faster och systrars pojkvänner. Saknade några som dragit på sig förkylning, faster, systrar och fasters man!  Längtar redan till nästa pass <3

1Comment
  • Jenny
    Posted at 15:16h, 14 september Svara

    Smart grej!

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.