fbpx
 

Therese Sörensen

Therese Sörensen

Vad heter du? Therese Sörensen

Berätta kort om dig själv: Jag är 26 år och bor med min sambo John i Uppsala. Jag utbildar mig till konditor och går som lärling på ett konditori i Stockholm. Och precis som alla tänker, ja jag äter/smakar på godsaker hela dagar! Vilket har resulterat i att min vikt har ökat och min motivation för träning har petats åt sidan. Men jag älskar verkligen att träna, att vara ute i skogen och att vara kreativ.

Vilka är dina träningserfarenheter? Jag har alltid tränat, det började med bandy (på is) när jag var kanske runt 7 år och slutade när jag var 17 år. Sen har jag ridit, spelat basket och styrketränat väldigt mycket. Jag gillar att gå på olika pass som spinning, body balance, olika grit pass etc.

När började du att löpträna? Det var ett måste när jag började spela bandy som barn, men jag tror att det var runt 12 års ålder jag verkligen sprang som träning och inte bara uppvärmning/skolträning.

Berätta vad löpningen betyder för dig med 3 ord: Sinnesro, egentid och tufft.

Vilka är dina personliga rekord? Runt 8000-9000m tror jag.

Vilken målsättning har du med löpningen? Det är framför allt att komma igång igen efter ungefär ett år utan träning. Att få upp en bra rytm och styrka. Men målet på lång sikt är att kunna springa en mil utan problem.

Beskriv hur en vanlig träningsvecka kan se ut för dig: Just nu har det stått helt still med träningen. Det har blivit något enstaka försök till att springa eller styrketränat, men väldigt sällan. Men tidigare har jag tränat 3-6 ggr i veckan med en blandning mellan löpning och styrketräning.

Vilket är ditt bästa löparminne? När jag var ca 16 år och drog ut vid elva tiden på kvällen och sprang runt hela min by (där jag kommer ifrån) i regnet. Det var inte en ända själ ute och det var så tyst och vackert. Den känslan kommer fram varje gång jag är ute i regnet nu, och det gör mig glad in i själen.

image (3)

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.