fbpx
 

Tar mitt pick och pack.

Tar mitt pick och pack.

Igår sprangs det 3:e Im a runnerloppet. Så fantastiskt roligt att köra dessa lopp. Så mycket glädje. Så mycket energi. Juni och juli månad var förra året de månaderna med minst deltagande. Många är på resande fot, vilket inte är så konstigt i år när vädret har varit sisådär. Men igår kunde vi inte klaga på vädret, det var underbart. All förberedelse på förmiddagen flöt på bra. Vi hade dock tight med funktionärer igår vilket oroade mig. Känner du någon som skulle kunna tänkas vara funktionär till loppet mellan kl.10-12 på tävlingsdagen i någon av de kommande loppen får du gärna höra av dig, alla funktionärer får en biobiljett samt fika efter loppet.

Tack till alla som fanns på plats och gjorde loppet möjligt och även ett stort tack till loppets sponsorer.

 

Nu sitter jag på Arlanda och väntar på att gå på planet till Gran Canaria där jag ska träffa min kompis Amanda. Veckan kommer innehålla planering för hösten men också vila och återhämtning för att kunna köra på för fullt i augusti. Det ska bli en spännande höst 😀 


Hejdå mörka moln, hejdå Sverige! nu tar jag mitt pick och pack till Gran Canaria!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.