fbpx
 

Tack för dina röster!

Tack för dina röster!

Hälsodagen på Ekeby hälsocenter blev succé. Underbara medarbetare som bjöd på en fantastisk hälsodag och fina bemötanden från patienter och nya besökare till hälsocentret. Jag är lyckligt lottad att få arbeta på en plats med så mycket glädje och omtanke, känns ibland lite för bra för att vara sant. En vårdcentral som uppmuntrar till nya idéer och vill ständigt utvecklas för att förbättra vården för patienterna. Något som i mina öron är en självklarhet, men som idag tyvärr är långt ifrån verkligheten inom svensk sjukvård.

IMG_9801.JPG

IMG_9802.JPG

Kvällen avslutades sedan på Uppsalavimmel galan på Birger Jarl, vilken gala dem anordnade! Jag är otroligt glad och lycklig över att blivit nominerad till årets bästa träningsblogg. Det räckte inte riktigt hela vägen i lördags men att vara en av de nominerade till priset är jag mycket stolt över. Jag vill tacka er alla för era röster, ni är fantastiska!

Och ett extra stort tack till min familj och mina vänner som kom till galan och stöttade <3 IMG_9803.JPG

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.