fbpx
 

Sveriges Radio Uppland

Sveriges Radio Uppland

Igår morse strax innan kl 08.00 blev jag intervjuad av Christer Engqvist på Sveriges Radio Uppland i Stadsträdgården. Intervjun handlade om I’m a runner loppet. Jag skulle träffa någon från radion, men visste inte exakt vem det skulle bli. Det var ingen som dök upp på den bestämda tiden och jag började att fundera på om vi misstagit varandra när vi bestämde tid och dag. Jag var påväg därifrån samtidigt som jag skrev till min pappa att det troligtvis inte blir någon intervju för att ingen från radion har kommit. Pappa som lyssnat på radion höra då att Christer skulle prata om motionslopp senare i programmet. Jag väntade lite till och minuterna efter det kommer Christer springandes och säger “vi måste köra direkt…” och då var intervjun igång. Direktsändning från stadsträdgården… vill du lyssna på intervjun kan du göra det här, http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=179&grupp=3842&artikel=5859631Skärmavbild 2014-05-13 kl. 07.20.24

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.