fbpx
 

Supersöndag

Supersöndag

Vilken härlig supersöndag det blev.
Klev upp 07.30 och kokade ihop en mumsig grötfrukost. Tog mig sedan till gymmet för att träna tillsammans med en vän. Vi gick igenom nya övningar som hon ska jobba med för att bli av med en skada hon haft under en lång tid. Hon är en riktig kämpe med mycket glöd i kroppen. Så snart hoppas vi hon blir skadefri igen!
Kl 10.07 checkade vi ut från gymet med en härlig parkeringsböter 7min för sent på betalt tid. Inte lika kul! Men vad kan man göra såhär i efterhand?!
Jag tog mig sedan till Fyrisfjädern där jag gick igenom rehab med en annan vän. Otroligt roligt och jag känner att min morgon inte kunnat börjat bättre 🙂
Därefter spelade jag badminton, jag tror det nästan blev 2h! Verkligen superkul, får se om jag tycker det samma efter helgens tävling, då dm i badminton väntar!
Tog mig därpå hemmåt igen för att äta lunch. Kl:15.30 sprang sedan tillbaka till gymmet för att träna trx med ett gäng härliga människor. Jag ska hålla i ett par trx pass i januari då min kollega ska ut och resa så ska lära mig hur man kan lägga upp passen när man kör i grupp.
Klockan tickade sedan fram till 17.00 och jag sprang då en liten längre runda hem.
Sedan bestod kvällen av inhandling av mat och sedan matlagning hela kvällen. Vi gör storkok på söndagar för att slippa laga mat varje kväll vilket är otroligt skönt. Det blev supergoda biffar med fetaost röra inuti med rotfrukter och tzatziki till.

En innehållsrik söndag med mycket träning och härliga vänner, precis vad jag älskar !!
Här kommer lite matbilder och en bild på en nyttiga juicedrink som ska hjälpa mig och hålla mig frisk 🙂
Godnatt!

20131118-095717.jpg 20131118-095736.jpg

20131118-095745.jpg 20131118-095754.jpg

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.