fbpx
 

Studion växer fram

Studion växer fram

Första veckan i Juli kom leveransen på speglarna som ska upp i I’m a runner Studio. Alla speglar kom samlade på pallar och var ganska tunga, 308kg! Det var en spännande utmaning att få upp dessa till tredje våningen. Men alla speglarna höll, som tur var.

De här speglarna är så efterlängtade. Vi har under senaste året inte haft möjlighet att träna på platser där speglar varit tillgängligt. Framförallt i början när man lär sig Spiral stabilisering är det värdefullt att få feedback via speglarna. Det är ofta nya muskler som ska hittas och det är inte alltid kroppen gör det man önskar och med hjälp av speglarna kan man lätt se när kroppen kompenserar och man kan justera.

Speglarna var nu på rätt plats men innan de kunde monteras upp behövde vi få upp räcket som Spiral stabiliseringsbanden ska fästas i.

Det var riktigt knepigt att skruva fast räcket på fästena. Men vi lyckades skapa ett verktyg som kom åt. Den där lilla skruvmejsel bitsen ramlade HELA tiden från skiftnyckeln. Superlim blev vår räddning.

Några dagar senare tog vi oss an speglarna. Lim skulle tydligen räcka. Vi var skeptiska på att lim skulle klara de här tunga speglarna, men vi gav det ett försök.

kaffepaus!

Otroligt imponerad av mina workers! Aldrig monterat en enda spegel tidigare och agerade som riktiga proffs. Mor, far och svåger, Tack!

1Comment
  • Roger
    Posted at 18:34h, 31 juli Svara

    Det ser otroligt bra ut!

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.