fbpx
 

Status fot

Status fot

Nu är det en vecka sedan som jag fick ökade besvär i min fot. Det har lindrats något men är fortfarande lite halt. Känslan är att jag har en liten sten mitt under foten och den känns mer tydligt när jag belastar foten. Röntgensvaret har kommit och man har inte kunnat hitta något där, vilket är positivt. Dock brukar inte en stressfraktur kunna ses så tidigt. Det kan ta upp till 3v innan den syns på röntgen. Men det är troligen en kraftig överansträngning som behöver tid att läka, så nu är det fortsatt rehab som gäller. Hejja!

Hos min kollega John i torsdags i förra veckan när jag inte kunde belasta foten alls – hoppas på en snabb läkningsprocess nu!
IMG_9658.JPG

2 Comments
 • Ellen schutz
  Posted at 05:59h, 13 november Svara

  Så jobbigt att ha ont i foten.. Jag har det med, stukade den rejält i en liten klumpig olycka för ett år sedan har varit bra ett tag nu men nu när har börjat träna allt mer och hårdare får jag jätte ont vid belastning. Från stortån och upp mot benet samt på fotens utsida till hälen..

  • admin
   Posted at 19:59h, 26 december Svara

   Hej Ellen. Det var inte roligt att höra. Stukade du foten så att du hamnade på utsidan av den? Har du varit till sjukgymnast? röntgen?

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.