fbpx
 

Spännande samarbete med Peak Performance

Spännande samarbete med Peak Performance

Senaste dagarna har det hänt otroligt mycket. Nomineringen till Uppsalavimmel galan betydde otroligt mycket, och jag är såå glad över att bloggen redan har hunnit uppmärksammats. Om jag var överlycklig för den fina nomineringen vet jag inte riktigt hur jag ska beskriva beskriva känslan i kroppen just nu. Det är precis blivit klart att jag ska påbörja ett samarbete med Peak Performance, Rådhuset, Uppsala. Kan man bli överöverlycklig? Iså fall är jag det nu!! 🙂

För ett par veckor sedan vaknade jag till ett spännande mail från Peak Performance regionschef, Anna och bara några dagarna senare hade vi bokat in ett möte tillsammans med Uppsalas butikschef, Marianne tidigt en fredagsmorgon. Fantastiskt trevliga personer och att få påbörja ett samarbete med dem kändes mer än rätt. Idag träffades vi igen, men istället på huvudkontoret i Stockholm för att titta på kommande kollektioner. Så himla spännande och vilka fantastiska kläder!! Grym kvalité och otroligt snygga färger och mönster. Kan inte vänta tills jag får provspringa första plaggen!

IMG_9804.JPG

Marianne och Anna efter mötet på Peak Performance huvudkontor i Stockholm. 

IMG_9805.JPGPeak Performance fantastiskt fina lounge, älskar bordet!

1Comment
  • Kim
    Posted at 11:44h, 18 november Svara

    Härligt! Du är så duktig! <3

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.