fbpx
 

Snart, snart, snart tillbaka på banan igen!

Snart, snart, snart tillbaka på banan igen!

Wow vilken långdragen influensa bakterie jag måste dragit på mig. Helt otroligt att det gått nästan tre veckor nu sedan den övertog min kropp. I söndags  blev jag tvungen att åka upp till Närakuten igen. Jag fick träffa en mycket bra läkare. Jag hade svårt att andas, orkade knappt gå upp för trappen hemma utan att bli helt andfådd. Det var jobbigt att bara prata och inte minst att äta. Att bli andfådd av att äta? Det hade jag aldrig trott att jag skulle få känna på.

Läkaren bedömde symtomen och mina provsvar som luftrörskatarr. Jag fick behandling direkt på närakuten som hade effekt redan när jag var där. Jag fick även astmamedicin utskriven. Dagen därpå när jag vaknade kände jag mig mycket bättre. Som natt och dag! Jag fylldes med energi och såg ljuset i den långa mörka tunnel jag svävat i. Trots en snabb förbättring kändes inte kroppen redo för träning.

Men IDAG tog jag mina första löpsteg sedan 4/4. Jag värmde upp tillsammans med I’m a runner gänget som skulle köra vårens sista I’m a runner Spring Camp pass. Vi sprang från slottet till Studenternas IP och jag blev helt slut…otroligt 🙂 !! Men jag kunde springa utan att hosta ihjäl mig. Bara de kändes som en gåva. Kan nästan känna att träningsvärken från uppvärmningen börja krypa sig på redan nu. haha 🙂

Idag har dagen bara rullat på och nu räknar jag ner dagarna till det första I’m a runnerloppet 2015! Ska bli så otroligt roligt. Första loppet förra året hade vi 60 st som sprang. Vi har nu precis passerat 80 sträcket och hoppas på att bli över 100st på söndag. Det kommer att gå att efteranmäla sig på plats men om du vill anmäla dig redan nu i förväg går det bra att maila mig på info@imarunner.se.

MISSA INTE LÖPARUTMANINGEN – WWW.IMARUNNERLOPPET.SE

Mitt på dagen idag fick jag även möjligheten att träffa Frida Norén som intervjuade mig för ett reportage i UNT:s helgstidning. Vill du få lite löpartips får du inte missa att läsa den nästa helg 🙂IMG_2470

Träffade superhärliga Frida Norén för ett reportage i UNT

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.