I'm a runner | Skön start på veckan
4157
post-template-default,single,single-post,postid-4157,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Skön start på veckan

Skön start på veckan

På måndagar börjar jag jobba efter lunch och brukar därför kicka igång veckan i ett lugnt tempo. Jag tog igår lite sovmorgon och vaknade kl 0915… Lite senare än tänkt men snooze knappen kändes som ett bra val just då. Jag kom upp, tände lite ljus och åt frukost. Gröt med blåbär och banan! Ledsnar aldrig.

Det var otroligt vackert väder i Uppsala igår så det fanns inga tvivel på att jag skulle ut och springa. Det glittrade i marken när solen strålar nådde ned till det frostiga gräset. Så vackert! Längtar tills den första snön kommer. Nu när jag kikar ut genom fönstret regnar det dock, synd att det inte var lika kallt som igår. Då hade det helt klart blivit snö 😀

Jag sprang ned mot Fyrisån, rundan tog strax under 40min. Jag har sedan jag blev bra i min fot, för ca 5 veckor sedan successivt ökat längden på träningspassen. Jag började med 15 min varannan dag och ökade med 5 min varje vecka. Denna vecka är det 40 min som gäller och det känns riktigt bra teknikmässigt. Äntligen! Skam den som ger sig?!

Gårdagens runda i Uppsala….

  

  
  

No Comments

Post A Comment