fbpx
 

Regn

Regn

Vi har inte tajmat in den bästa veckan på cypern. Imorse när vi vaknade väntade en ny regndag. Så svårt att motivera sig och vara laddad för semester när regnet bara öser. När man åker iväg så förväntar man sig bra väder, kanske någon mulen dag. Men inte 4st regndagar, och då menar jag verkligen hela dagar.
Vi sökte och såg hur många regndagar det generellt brukar vara i maj. Normalt sätt brukar det vara 3 st på hela maj månad…för oss 4st på 1 vecka! Underbart 🙂

Imorse trotsade jag vädret och satt ute på altanen och jobbade lite med I’m a runner loppet medans alla sov. Jag satt där ute 2.5h och när jag var klar kände jag mig som en isbit, isbit i maj månad, i cypern! Det här går inte ihop!

Det som kan få mig glad är träning. När alla började vakna höll en av tjejerna i gänget, Linnea, ett body balance pass. Jag har aldrig varit med på ett sådant pass förut men det var riktigt kul, och jobbigare än vad jag trodde.
Passet bestod av yogaliknande rörelser men även med mycket inslag av bålträning. Vi jobbade framför allt i dynamiska rörelser och stannade sällan upp i statiska positioner. Flera av övningarna var även utmanande för balansen vilket är ett bra sätt att träna upp stabiliteten på och även förebygga för skador.

Efter passet så började regnet att avta, men det var fortfarande mulet. Vi kastade i oss lite lunch och tog bilarna till en fotbollsplan ett par km ifrån där vi bor. Efter ett par minuter började det självklart att regna igen. Men wow! Det var en härlig känsla att spela fotboll i regnet.
Nu sitter jag här och lyssnar på regnets droppar, ändå ganska mysigt måste jag säga 🙂
Hoppas ni har bättre väder hemma i Sverige.

20140509-124926.jpg

20140509-124951.jpg

20140509-125035.jpg

20140509-125103.jpg

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.