fbpx
 

Precis såsom julledigheten ska spenderas

Precis såsom julledigheten ska spenderas

Avslappning, god mat och underbar massage var vad annandag jul innehöll. Det var vilodag från träning och istället blev det fullt fokus på återhämtning, återhämtning med kvalité 🙂 Jag och min pojkvän Chris åt en tre rätters lunch på Lake Side Park Hotel för att därefter varva ned i deras relaxavdelning där vi badade jacuzzi och bastu. Vi avslutade dagen med en varsin härlig helkroppsmassage för återhämta oss till fullo. Detta är något som man verkligen borde göra oftare.

IMG_0493.JPG

IMG_0495.JPG

IMG_0499.JPG

IMG_0500.JPG

IMG_0501.JPG

IMG_0448.JPG

Igår var det dags för träning igen. Vi sprang i stort sätt samma runda som på juldagen längs med strandpromenaden i Ryde. Det kändes oförskämt lätt i början men sedan när vi vände för att springa tillbaka fick vi svaret på det. VILKEN MOTVIND. Det kändes som om jag stod och sprang på samma ställe. Cyklade man verkade de gå ännu sämre, även om man cyklade framåt verkade man åka bakåt för trots att jag stod stilla på samma ställe lyckades jag springa förbi cyklister. Hur kan detta gå ihop? 😀 haha.

IMG_0464.JPG

När vi kom hem åt vi massa god frukost och sen gjorde vi oss redo för att åka över till Portsmouth för att träffa Chris bästa vän Matt och hans flickvän Sarah. Där blev det shopping i Gunwharf där dem har flera outlet affärer och vi avslutade dagen med bio.Vi såg på The Hunger Games, jag älskar dem filmerna. Vill se part II nu !!

IMG_0489.JPG

IMG_0491.JPG

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.