fbpx
 

Personalhelg till Hälsans Ö

Personalhelg till Hälsans Ö

Tidigt i lördagsmorse samlades vi utanför jobbet på Ekeby Hälsocenter för att åka på vår årliga personalhelg. Detta är första gången jag lyckas följa med! Har missat tidigare år.

Vi hade som vanligt inte den blekaste aning om vart vi skulle åka. Vi hade blivit ombedda att vara ombytta i träningskläder. Ovetande om vart vi skulle hoppade vi på bussen och åkte söderut. Vi fick efter en stund i bussen reda på att vi skulle till hälsans Ö.

Jag satt längst fram med vår Läkare Karin så vi hade koll på vart vi var påväg. Vi åkte förbi skyltar efter skyltar tills vi kom till en skylt där det stod Lidingö. Självklart!

I samma veva som vi insåg att det var dit vi skulle börjades det delas ut nummerlappar. Som ni också säkert har stenkoll på var Lidingöloppet i helgen och vi fick nu nummerlappar till loppet. Jag blev så nervös direkt. Tankarna flög och jag började fundera på hur jag skulle göra med foten som är har blivit svullen. Jag vill inte banga ur ett sådant här tillfälle, men skulle det vara värt att förvärra foten?

Jag funderade och tänkte hur jag skulle lösa et här. Jag skulle ju faktiskt kunna gå, även om det skulle vara så roligt att springa kan jag inte riskera att skadan förvärras. Vi kom till parkeringen där flera bilar redan kommit. Alla känslor från förr fylldes i min kropp och hjärtat började bulta lite hårdare. Vilken fantastisk känsla. Saknar det så mycket! MEN vi stannade inte, vi åkte förbi! Jag förstår inte. Jag blev grundlurad. Haha helt otroligt, det var ett skämt, det var fejk nummerlappar men jag tyckte dem såg professionella ut så jag kunde inte lista ut det. Men det kanske var tur ändå, så att inte skadan skulle förvärras 🙂

Det blev istället en variant av Lidingöstafetten. Istället för att ha pinnen i handen skulle vi hålla den tvärs över mellan knäna. Lättare en sagt än gjort!

Därefter fick vi lyssna på en superintressant föreläsning av Mats som beskrev Ekeby Hälsocenters historia från början till där vi är idag. Efter lite jobb spenderade vi eftermiddagen på SPA avdelningen innan det var dags för en fantastiskt god middag.
Idag jobbade vi vidare med fokus på hur vi kan fortsätta utvecklas och bli en starkare vårdcentral.

Så kul att få vara med på denna resa och lära känna alla nya medarbetare. Verksamheten bara växer och växer och jag är så stolt över att få representera denna nytänkande vårdcentral!

  

  

  

 

 

 

  

  

 

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.