fbpx
 

Perfekta förhållanden

Perfekta förhållanden

Dagens plan var att springa mina intervaller imorse. Jag sprang ut vid niotiden, det hade redan börjar bli varmt i luften och solen värmde ordentligt. När jag sprang 2 min intervaller tidigare i veckan var jag ute en timme senare och då var det gränsfall till för varmt. Kändes knappt som någon skillnad nu. Haha otroligt. Blir att gå upp 07 imorgonbitti för att få behagligare värme 🙂

Jag sprang ned mot strandpromenaden 2-3 km bort. Väl där och dags för stegringslopp piper pulsklockan till. Lågt batteri – sparar träning. Så orutinerat. Jag hade ingen annan klocka med mig. Inte ens mobilen för att ta tid.

Det var bara att traska tillbaka hem. Eftersom det redan hade hunnit blivit varmt bestämde jag mig för att springa på kvällen istället för att ge mig ut igen när klocka laddad klart. Såhär i efterhand är jag glad att jag sprang på kvällen.

Det är underbara väderförhållanden här nere efter åtta tiden då solen börjar gå ned. Frisk luft och otroligt vackert längs med strandpromenaden.

Idag var det 60- och 30sek intervaller som stod på schemat. Kul att springa snabbare intervaller då träningen just nu fokuserar mycket på mängdträning. Imorgon väntar långpass. Näst sista dagen här på Gran Canaria.

 

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.