fbpx
 

Påsklovsveckan

Påsklovsveckan

Jag vet, påsklovsveckan är inte slut men jag vill summera det som varit. Som ni vet drog jag på mig den hemska influensan i söndagskväll. Men jag vill inte börja där utan i fredags för en vecka sedan. Jag hade tagit mig till Arlanda för att åka på en weekend till Portugal. Jag var supertaggad och såg verkligen fram emot resan. Väl på arlanda, jag tar mina kliv in till terminal 2 och ser på skärmen en röd text med info om mitt flyg. VAD NU? Suddig text, jag får ta några kliv till framåt för att kunna tyda…INSTÄLLT. Flyget är inställt! Det här händer inte. Så typiskt. Jag gick, utan att stressa upp mig, fram till disken och frågade vad jag skulle göra. De hade bildats en kö lite längre bort för oss passagerare som skulle med flyget, de bad mig gå dit för att boka om biljetten till ett nytt flyg. Normalt sett brukar jag stressa upp mig i dessa situationer men det börjar bli en vana för mig att flygturer krånglar så jag tog mig bort i kön utan att tänka så mycket. Det kändes som att jag var den sista av passagerarna som fått informationen. Många personer framför och i ovisshet om vad som skulle hända. Jag skulle ju bara vara borta ett par dagar. Vi får information om att Holland har haft strömavbrott så inga flyg har kunnat anlända eller avgå från flygplatsen på hela fm. Det var där vi skulle mellanlanda. När det efter en dryg timme var min tur fick jag besked om att nästa flyg till Lissabon inte var förrän på söndag, vilket betydde att jag endast skulle vara där i ca 3h innan hemresa. Fantastiskt! Jag fick ta mitt pick och pack och bege mig till Uppsala igen.

IMG_2244

En kort visit på Arlanda, sen bussen hem igen!

En snopet slut på fredagen. Hela lördagen blev istället till att packa inför kommande flytt. Jag var ute på fm och sprang en runda men sedan var jag inte ute på hela dagen. Packning för hela slanten. På söndagsmorgonen kände jag mig sliten i kroppen och vaknade med huvudvärk?  Under dagen blev jag sämre och sämre och jag kom hem vid 17 tiden och somnade direkt. Frös, svettades, huvudvärk – något stämde inte. Jag vaknar nästa morgon och kände mig ännu sämre!

Jag sov i stort sätt hela dagen och dagen därpå var det min gammelmormors begravning. Jag kunde inte missa. Ipren och alvedon lugnade febern och jag kunde ta farväl! Så vackert, så sorgligt, så känslosamt – Du kommer vara förevigt saknad.

IMG_2319 IMG_2321

Jag älskar dig gammelmormor . Hoppas du är med mormor nu <3

Dagarna därpå har varit att kämpa mot influensan. Försökt att vila mycket men mitt i det hela kom flytten. Min stora familj hjälpte såklart till, läskigt att kroppen inte orkar något. Men nu är flytten genomförd men allt är långt ifrån på plats. Hoppas att jag mår bättre nästa vecka så vi kan komma i ordning 😀

IMG_2333 IMG_2311 IMG_2348Underbara familj – Ni betyder allt!

I allt detta har jag märkt att det inte går att ha för många bollar i luften. Jag har samtidigt som detta försökt hålla allt i liv, mail, blogg men klarade inte det. Det börjar också dra ihop sig för det första I’m a runnerloppet som jag ser otroligt mycket fram emot. Första loppet är alltid extra speciellt och jag vill att det ska bli perfekt. Mycket planering och mycket som ska klaffa för en sådan dag. Jag hoppas kroppen återhämtar sig lite mer till imorgon för att lösa de sista pusselbitarna.

Nu behöver vi bara få in mer anmälningar – vill du inte missa årets löparutmaning? Anmäl dig på hemsidan: www.imarunnerloppet.se

IMG_2363

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.