fbpx
 

Ny plåtning med Richard Andersson

Ny plåtning med Richard Andersson

Idag träffade jag fotografen, Richard Andersson för en ny plåtning med träningsbilder, så otroligt roligt :D.

Planen var till en början att plåta fler löparbilder ute i höstvädret. Det har varit fantastiska höstdagar med sol i både torsdags och fredags men idag vände det och blev kallt, regnigt och blåsigt. Inte perfekt väder att fotografera i. Vi fick försöka hitta en plan B och vi hamnade då i Richards parkeringsgarage. Kanske inte den charmigaste platsen kan man tycka, men har man en fotograf som Richard spelar egentligen inte platsen någon roll, han får bilderna att se otroligt snygga och effektfulla oavsett plats, till och med ett halvtrist parkeringsgarage!! Är inte det fantastiskt?

Vi plåtade mellan 14.00 till strax efter 17.00 och jag tror vi slutade på kring 700st bilder. Jag ska nu försöka att välja ut ca 50st bilder av dessa. Jag hade turen att ha med min storasyster på plåtningen som hjälpte till att regissera och hjälpa till med klädbyten, för det blev otroligt många klädbyten! Jag hade i stort sätt hela min träningsgarderob med mig och så fick jag låna en massa träningskläder från Ida Ekroth, en grym 400m häck löpare från klubben. Jag har hört rykten om att hon har den största nike garderoben i Uppsala, och det kan jag helt klart bekräfta nu.

Vill du se mer av Richards plåtningar? Kika in på hans hemsida, www.rafoto.se.


 

Vi hade massor med kläder att välja mellan, helt galet 🙂IMG_9584.JPG

Bilderna varierades väldigt mycket, här är ett gäng bilder som Richard tog i vinklar uppifrån. Se längst ned för att se hur det blev efter redigering…IMG_9307.JPG

IMG_9308.JPG

IMG_9328.JPG

IMG_9599.JPG

Efter plåtningen åkte jag hem till min syster och hennes pojkvän och blev bjuden på taco, kan inte minnas när jag åt det senast. Fick redan då en liten sneak peak från Richard på bilderna. Nedan kommer en redigerad bild, så sjukt häftig!!

IMG_9601.JPG

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.