I'm a runner | Never change your goal
3718
post-template-default,single,single-post,postid-3718,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Never change your goal

Never change your goal

“If the plan doesn’t work out.

Change the plan, but never the goal”

De två senaste veckorna har jag förändrat mitt träningsprogram något. Efter nya teknikförändringar har smärtan i min fot försvunnit men jag märker att jag inte klarar av att hålla den nya tekniken när jag springer snabba intervaller. Jag faller tillbaka till gamla mönster. Jag har därför fått förändra träningsupplägget och backat i intensitet och istället lagt fokus på distans. Även om smärtan försvunnit i foten har jag varit öm vid tryck, men nu börjar även tryckömheten försvinna. Ett tecken på att det går åt rätt håll. Hoppas på att kunna kicka igång med intervaller igen till veckan. Längtar så otroligt mycket tills jag kan springa min första tävling igen och känna att kroppen är stark och pålitligt. En skada tär så mycket mer än vad man kan tro!

JT5A0304

No Comments

Post A Comment