fbpx
 

Några dagar ledighet

Några dagar ledighet

I tisdagskväll efter I’m a runner Spring Camp tog vi vårt pick och pack till Gotland för att fira min födelsedag. Vi kom strax före midnatt. Dagen därpå, igår onsdag, hade Chris ordnat med en överraskning som skulle ta ca 50 min att gå till. I alla fall enligt GPS:en på telefon. Vi tänkte att vi går snabbt och då klarar vi nog det på 40min. Som vanligt blev vi sena, det slutade med att vi lämnade huset halv elva, hur skulle vi hinna det här?

Jag hade ingen aning om vart vi skulle och om hur viktigt det var att komma precis kl 11. Chris gav mig inga ledtrådar.

Vi lämnar huset och Chris säger att vi måste springa. Jag, som ni säkert redan vet, älskar att springa men när jag är stressad och behöver hinna till en speciell tidpunkt som jag inte har någon aning om hur långt bort det är…då är inte löpningen njutbar.

Vi kom längre och längre ifrån Visby och det kändes inte som att vi hamnat rätt. Vi hade lämnat centrum och det fanns endast olika måleri- och byggfakbriker runt oss. Stora traktorer, grävmaskiner och lastbilar arbetade för fullt. Jag hade verkligen ingen aning om vad vi letade efter och Chris verkade börja bli orolig att han läst rätt på adressen. Klockan var bara några minuter i elva och vi hade hittat rätt gata enligt GPS:en men enligt Chris hade GPS:n tagit oss till helt fel plats. Perfekt! Vi yrade runt, runt och lyckades tillslut hitta någon att fråga.. Ca 10min sena hittade vi rätt. Vi såg en skylt där det stor, Crossfit Visby. Chris hade bokat in oss på ett crossfit pass!!

Vilken spännande present! Jag blev lite nervös inför då jag inte kört styrka på gymmet på säkert ett halvår. Jag har kört min rehab och mina stabilitetsövningar för att optimera min löpning men inget annat. Men nu var vi på plats och jag blev taggad efter att vi fått en intro om Crossfit. Man körde som i par där den ena personen räknade hur många antal man gjorde på respektive station. Det var 5 stationer som man skulle genomföra 3 varv. Av Chris och mig var jag först ut och ville såklart sätta ribban högt 😀 Jag körde på hårdare än någonsin och det bara sprutade mjölksyra på slutet. Var otroligt länge sedan jag var så mör i benen. Haha!

   

På em var vi möra i kroppen och tog en lugn promenad längs med havet. Sedan blev det middag på ett litet mysigt ställe mitt i Visby.

              

Imorse kom Chris och sjöng för mig och han hade gjort i ordning en fantastisk frukost. Så himla lyxigt att få den helt serverad. Efter frukosten tog vi oss ut och sprang längs med klipporna nära Visby. Så vackert. Underbar känsla. De friska vindarna bara rensade kroppen från stress.

Strax efter lunch tog jag mig hemåt igen och ikväll har jag hållit i 3 pass, varav två stycken på SEB USIF Arena och ett pass var vid slottet med I’m a runner Spring Camp gänget. Stor anslutning trots det lite ruggiga vädret. Kvällen avslutades därefter med födelsedagsmys med Familjen på Café Årummet.

Tack för underbara dagar!

    

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.