fbpx
 

Mot varmare breddgrader 

Mot varmare breddgrader 

Har precis anlänt Arlanda AirPort. Ska alldeles strax åka på träningsresa ned till Terremolinos, Spanien med en stor grupp från Upsala IF. Förutsättningarna inför lägret blev inte som jag önskat mig men jag är glad att jag ändå är påväg och att jag inte fortfarande ligger sjuk i influensan. Vi blir borta 15 dagar så jag hoppas kroppen hinner återhämta sig så jag fått lite tuffa pass i benen innan hemresa 🙂 Luftrören bråkar med mig fortfarande men lite varmare luft hoppas jag gör susen!

Min pojkvän landade i Spanien igår och jag fick denna bild imorse. Känns underbart att få ha denna vy 15 dagar framöver 🙂

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.