fbpx
 

Morningwalk

Morningwalk

Att börja dagen med en promenad måste vara de allra bästa. Att väcka kroppen till liv och börja samla energi till dagen. Att antingen lyssna på en bra podcast eller kanske bara sjunka in i sig själv och finna ro.

Det som också är bra med promenaden är att om man tänker på hållningen och vilka muskler man aktiverar när man går får man gratis träning av Spirala muskelkedjor, man kan även få stretch av de vertikala muskelkedjorna för varje steg om man hittar in rätt i steget. Efter em promenad med god teknik känns kroppen fantastisk. En eventuell stelhet efter en natts sömn finns inte kvar och ömmande rygg/höfter och knän får chans till återhämtning och läkning! Ge även din kropp en dos av detta och må bättre i kroppens leder och framförallt förbättra förutsättningarna till en härligare och lättare löptur senare på dagen 🙂

Inatt så ställer vi tillbaka klockan en timme vilket kommer göra det lite ljusare på morgonen igen vilket gör det lite enklare att komma ut!

Idag väntar sedan en lugn och härlig lördag. Jag ska träffa en av mina systrar på fm och hjälpa henne med lite plugg och ikväll väntar spiral stabiliseringsträning antingen hemma eller på USIF 🙂 vi får se!

image image

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.