fbpx
 

Morgonpromenad till stationen

Morgonpromenad till stationen

I normala fall brukar jag cykla för kung och fosterland till stationen för att inte missa tåget. I 90% av fallen kommer jag dit minuten innan avgång. Det har hänt en gång sen jag började att jobba i Gävle i januari att jag faktiskt missat tåget.. Jag kommer upp på perrongen och ser den åka iväg precis framför ögonen på mig. Det kändes som att allt skedde i slowmotion på något sätt. Frustration att vara så nära men ändå inte. Det var bara och sätta sig och vila på en bänk en timme innan jag kunde bege mig. Egentligen inte konstigt att jag missade tåget den gången för då vaknade jag 05.53 och tåget går 06.09! Men ändå 🙂
Idag hade jag cykeln kvar på stationen så jag tog därför en promenad dit. Jag gick extra tidigt så att jag skulle kunna ta promenaden utan rädsla att behöva panikspringa i slutet för att inte missa tåget. Jag kom 10 min tidigare än vad jag brukar och det kändes som ett bra sätt att starta den här fredagmorgonen på. En stressfri morgon och en härlig morgonpromenad på det.
Jag passade på att lyfta blicken lite och se vilka fina byggnader det finns i vår stad. En stressig morgon är det bara cykeln och jag, och såklart mina lår som skriker av mjölksyra. jag är som i en bubbla och hinner inte ta in ett enda intryck. Den här morgonen tog jag in den friska luften och kunde nästan känna hur de nästan börjar frysa i näsan när man andas. Jag han även se att det inte bara är jag uppe såhär pass tidigt. Gick förbi flertalet människor, en mycket stressad kvinna som nästan småsprang, kunde känna igen mig endel i henne. En annan man som faktiskt såg otroligt pigg ut och gick med sin portfölj redo för arbete. En annan yngre man som fortfarande såg ut och sova. Jag såg ingen löpare dock 🙂 en ny trend att starta kanske? Ett morgonpass 06.00 på morgonen, inte helt fel !
Jag älskar morgonen och ska definitivt försöka få flera dagar som denna morgon.
Ha en fantastik dag alla där ute!

20131122-063534.jpg 20131122-063542.jpg

20131122-063551.jpg 20131122-063627.jpg

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.