I'm a runner | mitt 2015
4229
post-template-default,single,single-post,postid-4229,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

mitt 2015

mitt 2015

2015. Ett år som bara rusat fram. Det känns som att det inte var så länge sedan som jag slutade min sjukgymnasttjänst i Gävle. Jag minns vilket tufft beslut det var att lämna en arbetsplats med så många underbara människor. De var som min andra familj som stöttade mig under mina första månader som sjukgymnast.

Efter att jag slutade i Gävla behöll min tjänst på 40% på Ekeby HC i Uppsala och har sedan februari jobbat där parallellt med att driva mitt företag.

Under 2015 har jag även utbildat mig inom Spiral Stabilisering och träffat självaste grundaren i träningsmetoden. Stort! 😀 En fantastisk träningsmetod på så många sätt. Träningen har inte bara förbättrat min löpteknik och gjort mig skadefri i löpningen utan också gjort att min nack/bröstryggssmärta försvunnit. Jag känner mig lyckligt lottad att jag kom i kontakt med denna träningsform så att jag har möjlighet att ge löpningen en chans till utan skadeproblematik.

I och med att jag gick från en 100 % anställning till 40 % fanns det i år mer tid att utveckla företaget. Det som jag har haft mest fokus på i Företaget är I’m a runnerloppet, löpgrupperna (Im a runner Camp) men också att påbörja utvecklingen att hålla i olika Spiral Stabiliseringspass.

I löpgrupperna har jag bland annat jobbat med att ta fram ett nytt långsiktigt koncept. Passen är nu uppbyggda i olika steg där deltagarna har möjlighet att successivt utvecklas genom att träningarna blir mer och mer utmanande i kondition, flexibilitet, stabilitet, balans och styrka i de olika stegen. Möjligheten finns också att få mer individuell coachning genom att boka löpanalys för att kunna utvärdera/testa sina fysiska funktioner samt att filma löpsteget och därmed kunna följa sin utveckling.

Företaget har nu funnits i drygt ett år. Det har hänt mycket sedan ett år tillbaka men det finns fortfarande mycket att utveckla för att kunna erbjuda bättre och bättre tjänster.

2015 har precis som tidigare år innehållit både med- och motgångar. Ibland känns motgångarna lite extra tuffa men skam den som ger sig.
Jag är mycket tacksam över att jag under året fått möjligheten att träffa många nya människor, kunnat följa flera kunders träningsutveckling och startat flera spännande samarbeten. Ser verkligen fram emot att se vad 2016 har att erbjuda!

Tack för det här året!

  

 Avslutade året med 5 rätters <3

1Comment
  • Anders Eriksson
    Posted at 18:49h, 06 januari Svara

    Tack själv bästa du!

Post A Comment