fbpx
 

Missa inte chansen – Gropen Extreme

Missa inte chansen – Gropen Extreme

Det är superhärligt här i Spanien och det har verkligen gett mig en rejäl skjuts i rätt riktning med min träning. Jag är dock otroligt ledsen för att jag missar morgondagens stora händelse i Uppsala, Gropen Extreme!!

Känner du till loppet?

Gropen Extreme genomförs för första gången i år och är Uppsalas största Obstacle Race.  Loppet erbjuder en utmaning där du kommer att få kämpa, testa dina gränser och uppleva rörelseglädje. Gropen Extreme är cirka 6 km terränglöpning och på den sträckan kommer du ta dig över 40 hinder. Ett axplock av vad hindren består av är: 200 halmbalar, 400däck, rör, balansbrädor, nät, containers, lera, ställningar mm. Gropen erbjuder dessutom unik terräng med backar, stock och sten.

Det som skiljer Gropen Extreme från andra hinderlöpartävlingar är att Gropen Extreme vänder sig till ALLA som tycker om att träna, uppskattar naturen och ser utmaningar som något utvecklande. I Gropen Extreme är hindren i sig inte den tuffaste motståndaren. Istället är det den totala resan som är utmaningen.

Det finns möjlighet att anmäla sig på plats imorgon. Om du inte deltar själv åk dit och upplev atmosfären. Läs mer på deras hemsida www.gropenextreme.se.

1461142_1514055112195744_846290041110597461_n

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.