fbpx
 

Mina vader!!

Mina vader!!

IMG_0776.JPG

IMG_0777.JPG

IMG_0778.JPG
I onsdags sprang jag mitt sista pass för 2014 och det var mitt första intervallpass på 2.5 månad. Jag sprang bara 10 intervaller men det lilla fick jag känna av igår, och ännu mer idag. Mina vader är stumma och mycket smärtsamma. Gick som en kratta första stegen imorse och trodde inte att det skulle gå att springa idag. Även om smärtan är hemsk måste jag ändå säga att jag saknat den känslan!
Efter massor av stretch blev det idag distans 20min. Jag vet, fortfarande korta sträckor vi pratar om men det längsta jag sprungit sedan skadan. Mitt fokus på träningen är fortfarande att vänja fötterna vid den ökade belastningen som blir när jag springer med mina vivobarefoot skor. Jag känner skillnad för varje dag men det gäller att inte bli för ivrig. Att ha tålamod är vad jag behöver påminna mig själv om!

IMG_0760.JPG

IMG_0759.JPG

IMG_0761.JPG
Efter löppasset blev det en tur in till Ryde. Nu ska vi strax ut och äta med några vänner. Det är sista kvällen för mig här i Ryde, imorgon åker vi till London och spenderar helgen där innan jag åker hem på söndag.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.