fbpx
 

Maxpulstest

Maxpulstest

Imorse träffade jag min tränare på SEB USIF Arena för att göra ett maxpulstest. Jag har aldrig gjort det tidigare på mig själv på löpband men jag hade pulsklocka på mig under terräng SM när jag var 18 år och då kom jag upp i 206 slag/min precis innan målgång. Idag när vi genomförde testet kom jag upp till 200 slag/min, det brann i benen på slutet. Underbart 😀

Det var roligt att göra testet och detta kommer att vara användbart senare i träningen när det är mindre teknikträning och mer fokus på löpträning. Den pulsklocka som jag har just nu är ca 7 år gammal och det har hänt mycket på teknikfronten senaste åren så jag är sugen på att köpa en ny pulsklocka med inbyggd GPS. Jag gillar stilen på de vita Sunto klockorna och funderar på att köpa en sådan. Ska läsa på lite mer om detta innan jag bestämmer mig. Har du en klocka som du gillar och kan rekommendera?

Lite status från min kropp. Mina fötter ömmar ännu, framför allt höger fot. Svullnaden har gått ned något och det gjorde inte jätteont på maxpulstestet. Är fortfarande öm vid tryck längs med insidan av foten upp mot hälen. Imorgon ska jag träffa en Kiropraktor som är inriktad just på barfotalöpning för att se om han kan hitta något som jag behöver jobba extra med. Spännande att bli bedömd av något annan än sig själv och extra spännande att se hur han arbetar med just barfotalöpning.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.