I'm a runner | Lucka 13
2011
post-template-default,single,single-post,postid-2011,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Lucka 13

Lucka 13

Den trettonde december tjugohundafjorton. Lucia. Första snön har fallit på några platser runt om i Sverige som lyser upp vintermörkret. Och idag är det inte bara snön som lyser upp vintermörkret utan också alla vackra luciatåg som sprider ljus runt om i landet.

Alla dagar är inte lika ljusa. Det kommer dagar med motgång, det kommer dagar när allt går åt fel håll och det mesta känns meningslöst. Men det är då som stödet behövs. Och det är precis det som du finner i dagens lucka, jag vill idag ge dig ett ljus, ett ljus med drivkraft. Ett ljus som lyser upp början av din väg mot ditt mål. Målet kan ibland kännas så långt bort men ibland så himla nära. Och den som styr den känslan, det är du! Det är du som väljer, det är du som väljer dina tankar. Ljuset du får av mig idag är ett ljus som kommer finnas med dig dagligen för att motivera och inspirera dig att fortsätta kämpa mot ditt mål, ljuset kommer alltid att lysa för dig men det är du som bestämmer hur starkt.

Styrkan är den som du hittar inom dig. Det finns olika vägar att gå för att du ska nå din dröm och alla vägar kommer inte att leda dit, men det finns en väg, en väg som tar dig dit och det är det som är din utmaning, att finna den vägen.

Längs med vägen behöver vi drivkraft, motivation och inspiration. Idag vill jag delge er denna. 

Hur starkt lyser ditt ljus nu? <3

 

2 Comments
 • MarathonEmma
  Posted at 14:11h, 13 december Svara

  Den viedon är riktigt bra! Iaf jag blir riktigt peppad av den. 🙂

  • admin
   Posted at 19:49h, 26 december Svara

   Härligt! Jag älskar att titta på inspirationsvideos, man vill bara ut och träna direkt efter 😀

Post A Comment