fbpx
 

Lös din träning enkelt vid hotellvistelse

Lös din träning enkelt vid hotellvistelse

Reser du mycket och har svårt att få tid till träning där emellan? Här kommer lite förslag på övningar du enkelt kan göra utan att behöva ta dig till gymmet. Det enda du behöver ha med dig i väskan är ett enkelt o smidigt gummiband.

Jag valde 8st övningar som jag körde som ett cirkelpass för att få träningen effektivare. Jag körde varje övning 45sek och 15 sek att förbereda för ny övning. Självklart går tiden att ändra beroende hur tufft du vill ha det. Med denna tid tar passet mindre än en timme…
(filmer/bilder från passet kommer inom kort)

Skuldra/axlar:
Övning 1:
Rodd framåtlutad
Ha lätt svikt i knäna, böj i höften och brösta upp. Dra ihop skulderbladen och för armbågarna rakt bakåt.

Övning 2:
Bröstpress
Ligg på golvet med 90 grader i axelled. Pressa rakt upp och vänd innan dina armbågar får full sträckning.

Övning 3:
Bicepscurl
Stå med lätt svikt i knäna och upprätt hållning. Böj i armbågen och vänd ca 10 cm från axelleden tillbaka till ursprungsposition.

Övning 4:
Tricepspress
Stå med lätt svikt i knäna och armarna rakt upp. Böj i armbåge så att händerna kommer bakom huvudet.

Övning 5:
Axelpress
Stå med över armarna längs med sidan av kroppen med böjda armbågar och händerna i axelhöjd. Pressa rakt upp, håll underarmarna vertikala i rummet.

Övning 6:
Axelflexion
Stå med lätt svikt i knäna och upprätt hållning. Ha lätt böjda armbågar och pressa armarna rakt framför dig till 90 grader i axelled.

Övning 7:
Omvänd flyes
Stå framåtlutad med lätt svikt i knäna och håll lätt böjda armbågar. Håll 90 grader i axelled för armarna rakt ut åt sidan. Vänd tillbaka till utgångsposition när överarmarna är vertikala med underlaget.

Övning 8:
Plankgång
Stå i plankposition med händer och fötter på golvet. Spänn bål och sätesmuskulatur för att få en god position. Gå ned på en underarm i taget och pressa sedan upp till ståendes på händerna igen.

Kör hårt !!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.