fbpx
 

Löptur i höstens färger

Löptur i höstens färger

Jag var i förmiddags ut på en härlig löptur runt Kungsholmen. En helt fantastisk runda, titta bara på träden!

Jag sprang i ca 5.30 tempo och försökte känna in hur kroppen var. Vilka muskler aktiveras? Vilka muskler är avslappnade? Går det att hålla samma känsla i steget men att ta i mindre? Jag försökte hitta in i ett flow där löpsteget bara kunde komma av sig själv. Så härligt!

Nu sitter jag på tåget tillbaka till Uppsala för att möta upp min storasyster.  Vi ska snitsla banan inför årets sista omgång av I’m a runnerloppet. Imorgon är det därmed årets 6:e lopp och totalt det 30:e loppet sedan vi började. Häftigt ändå!

Hoppas vi ses där!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.