fbpx
 

London

London

Intensiva och tuffa veckor har satt sina spår. Det har blivit alldeles för få timmars sömn och kroppen orkar inte att hålla glöden uppe. Började känna mig risig i måndags. Öm i musklerna, frusen och trött. Jag kände att det var något på gång. Jag tog det lugnt i tisdagsmorse på morgonträningen och sov mycket tisdag till onsdag men det räckte inte riktigt. Kände mig för sliten för att träna i onsdags efter jobbet.

Detta hände förra året också. Jag tajmade förkylning med ledighet. Förra återbar det en aggressiv influensa i 2-3 veckor så denna känns lindrigare. I onsdagskväll tog vi Påskledigt och flög till London.

Igår blev jag bortskämd i London. På morgonen var jag riktigt sliten men det blev sakta bättre under dagen. Vi var riktiga turister och besökte olika platser. På kvällen gick vi på musikalen, Lion King. Bästa disneyfilmen någonsin och musikalen var helt fantastisk. Rekommenderar den varmt nästa gång du är i London.

Idag mår jag ännu bättre, fortfarande riktigt hes men inte ont i halsen. Förhoppningsvis kan jag träna ett lugnare pass imorgon.

    

  
  
  
  
  
  
  

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.